неделя, 19 март 2017 г.

BOPS: Двойно разопаковане и много изненади


BOPS е кутия, за която се абонирам от самото й начало. Мисля, че пропуснах само месецът, в който книгата беше "Всичко, всичко" на Никола Юн, а след това се ядосвах много, защото вътре имаше чаша, а аз обичам чаши, свързани с книгите. Надявам се, че създателите на кутията отново ще ни изненадат с чаша в близко време. Прекрасните Райс и Алекс ни подариха нещо, на което можем да се радваме и което можем да очакваме с нетърпение всеки месец. Понеже досега никога не съм правила публикация за разопаковане на някоя от кутиите, реших, че сега му е времето, когато получих не една, а цели две кутии - BOPS за месец март и BOPS лимитирана кутия, включваща втората книга "Пазители" на Цветелина Владимирова от поредицата "Проклятието на Воронина". Започвам с коментарите по мартенската кутия.


Темата на кутията за месец март е "Писма във времето". Тук е моментът да отбележа, че в момента, в който Райс и Алекс съобщиха темата и ни казаха, че книгата е продукт на издателство, с което не са работили досега, веднага разбрах коя ще е книгата. И съм особено доволна да ви съобщя, че догадката ми се оказа напълно вярна. 


Първите двa артикула, които открих, когато отворих кутията бяха тези двете на снимката - великолепен тефтер, в който се влюбих на момента, и страшно нежна висулка във формата на пощенска картичка, на който пише I love you. Тъй като наскоро си купих ново синджирче, но за съжаление нямаше висулка, реших да пробвам да закача халкичка на тази тук и да си я закача. Получи се много красиво. А тефтерът честно да си призная ще ме е страх да пиша в него. Хартията е в ретро вариант, също както и корицата, и ако реша да пиша в него един ден със сигурност ще имам усещането, че съм се върнала години назад във времето. Наистина прекрасни сувенири! Естествено вътре имаше и още една изненада, която ме впечатли много. Вероятно и в нея ще ме е страх да пиша, за да не ги съсипя. Става въпрос за един прекрасен плик, съдържащ три листа, които са вдъхновени от някои от най-обичаните и магически истории. Става въпрос за "Алиса в страната на чудесата", "Нарния" и "Питър Пан". Как да не седнеш да напишеш писмо на ръка сега?

Следващото нещо изобщо не ме изненада. Както казах и в началото на публикация - успях да разгадая мистерията. Радвам се, че Райс и Алекс са решили да включат точно "Пасажер" на Александра Бракен в кутията. От доста време исках да я прочета и дори възнамерявах да си я купя след като излезе на пазара. Когато съобщиха темата на кутията, бързичко се реших да изчакам, за да не се получи дублиране на книгата. За щастие се оказах права и сега си се радвам на чисто новата придобивка, която така желаех. Кога ще се реша да я прочета е друг въпрос, че с каквото време за свобода разполагам покрай университета, сигурно ще чета повече книги чак през лятото. Но няма да мисля сега за това, важното е, че я имам!
Райс и Алекс надминаха себе си и очакванията ми с тази кутия. Това е едно от най-страхотните им попадения като книга и артикули. Пожелавам им да продължават да ни радват с още по-страхотни изненади! 

Лимитираната кутия беше нещо съвсем неочаквано и ексклузивно. Знаехме коя ще е книгата, но все пак нямах търпение да видя с какво ще ни изненадат. Както винаги - нямаше нито едно разочарование. 


Първото, което открих в кутията, бяха два постера с лика на двете прекрасни корици на "Вестители", първата книга от трилогията "Проклятието на Воронина", която беше в първото издание на BOPS, и "Пазители", книга втора, която излезе на пазара съвсем наскоро. Около постерите бяха сложени две супер сладки гривни в светло и тъмно синьо с надпис "пазител" и "вестител".


Следващите артикули в кутията са още по-уникални. Вътре открих една картичка "Изживей книгата с BOPS". Невъзможно беше да чакам, докато започна да чета книгата, затова набързо сканирах първия QR код и останах невероятно изненадана. Вече нямам търпение да започна да чета, за да сканирам и другите три кода. Дискът с електронния вариант на книгата "Вестители" е прекрасна изненада пък за хората, които нямат книгата на хартиен носител. Аз съм щастливка, че имам и двата варианта. А нещото, за което само дето не започнах да скачам от щастие, беше уникалният книгоразделител, подписан лично от чаровната авторка на серията Цветелина Владимирова.


И накрая, но не на последно място, е и самата книга "Пазители". Не само, че държейки хартиеното издание, се почувствах страхотно, но и самата корица е великолепна. А вътре ме очакваше послание от Цветелина Владимирова, което наистина ме накара да се усмихна. Още повече като си помисля, че имам автографи и на двете й книги. С нетърпение очаквам и третата. 

Накрая да благодаря на Райс и Алекс за това, че правят тези кутии за нас с толкова желание и вълнение! Страхотни сте и ни радвате с креативността си всеки път. Пожелавам ви само успехи за в бъдеще! :) ♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар