About Me


   Здравейте!
   Името ми е Нора Георгиева. В момента съм на 22 години. Живея в едно градче на име Белослав, намиращо се до прекрасната ни морска столица Варна.
   Завършила съм училището в моя град, а в момента съм студентка в IV курс в Шуменския университет. Специалността ми е "Предучилищна и начална училищна педагогика". Първоначално не желаех тази специалност. Исках да уча "Английска филология", която беше вписана като първо желание в листата ми, но ме приеха в специалността ми под второ желание. Но вече трета година изучавам ПУНУП и не съжалявам, защото това означава, че един ден ще мога да се занимавам с деца, а аз обичам децата. В рода ми има много деца и винаги ми е било по-приятно да се занимавам с тях, отколкото да стоя при по-възрастните и да слушам техните разговори. Да речем, че още и аз съм си дете по душа.
   Голямата ми страст е четенето. Винаги съм обичала да чета книжки, но когато бях в училище предимно четях всичко, давано ни по литература, и не обръщах много внимание на актуални заглавия. Започнах да чета съвременни автори едва преди една година, но смея да кажа, че напредвам със заглавията през последните месеци. 
   Най-шантавата мечта, която съм имала, е да бъда кастинг директор и да избирам подходящи актьори за филмовите адаптации на книги. Понякога може да пускам и такива постове. Това е едно от нещата, които ме забавляват страшно много!
   Реших да си направя блог, защото изгарях от желание да споделям, коментирам, обсъждам книги (най-вече), филми и сериали (предимно книжни адаптации). Това и ще обсъждам тук в блога си. Доста е модерно в момента да си влогър/буктюбър, но не разполагам с нужната камера, а и честно казано в писането ме бива повече, отколкото в говоренето. 

Ще се радвам, ако четете блога ми! :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар